My Blog List

Tuesday, 6 December 2011

Yang ditunggu

Assalammualaikum,

Yang ditunggu sudah tetiba jeng...jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
xcited betol bile da dapat




Apa dalam tu ini dia.....
 *
*
*
*
*
*
*
*
*


 




hehheehe Sebelum ni pernah dengar tak...tentang minyak kelapa dara (virgin coconut oil)??mesti pernah kan...saya research2 tentang minyak kelapa dara (virgin coconut oil) terjumpe 1 website ini bagus juga rupanya, banyak sangat khasiat dan fungsinya,diantaranya :


Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4. Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5. Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6. Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

Saya amat tertarik dgn VCO CATALYST ni banyak sangat yang membuat saya tertarik dgn membeli VCO CATALYST ,sbb sblm ni bos saya ada makan minyak kelapa dara ni tapi berbentuk cecair dan bukan dari  CATALYST,sebelum tu pon saya penah tanya dia ok x minyak kelapa dara ni?apa kesan nya??dia pon bgtau la dr A-Z..mcm juru jual pulak bos ni...dgr mmg best,tp biar dulu la...aleh2 terbukak pulak hati ni untuk mengambil makanan sampingan...sbb faktor utama saya mengurangkan berat,sbb nak kawin dan dicintai tunang,bertambah kan tenaga,maklum lah skrg ni terlalu bz sampai urusan kawin pon sikit je pegangnya,sebok nak pilihanraya ni..pastu nak jugak kelihatan cantik dan segar bile datang opis tu. trus saya nak beli cari di kiosk mejual jamu di carefour wangsa maju,tesco ampang,semua xde alih2 en.tunang kate "katmana u dapat tahu benda ni cube u tny dia ada x dia jual".saya pon trus la bukak blog nya click ni untuk tahu lebih lanjut....akhir nya VCO CATALYST saya da sampai semalam 5/12/2012,oder nya ari jumaat, sangat puas hati ok dengan layan yang shida beri pada saya dan barang nya pon sampai dalam keadaan elok..ALHAMDULILLAH...


oklah sampai sini sahaja...

7 comments:

dhiera said...

saya pernah pakai VCO tapi skang dah stop dah~ hukhuk

sitinazirah86 said...

yeke..ok x?ape kesan2 nya ek...dhiera makan 1 botol tu atau lebih..

sitinazirah86 said...

nape dhiera behenti makan

Cik Nasha said...

wahh..
penah aje dgr psl VCO ni.. tapi xpnh try pulak..
bnyk jugak khasiatnya ya..

sitinazirah86 said...

a'ah kt br nak try,sbb bnyk khasiatnya

Cik Zimie said...

vco memang besttt.sejak puasa aritu dah makan.okla cuma effect dia lambat sket kne tunggu sebulan dua.

period pain pun kurang.best sgttt:)

sitinazirah86 said...

cik zimie : yeke,kite baru makan tp stop jap,sbb xkua period lg,tok bulan ni,patut nya 13hb da kua,tp smpai ni xkua..tu behenti nape ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...