My Blog List

Thursday, 29 December 2011

Bilik pengantin idaman

Assalammualaikum,

haii semua,dah lama saya xupdate dan tgk blog saya mahupon berblogwalking,arini baru lah dapat tgk blog dan berblogwalking maklum la baru mula kerja arini,sebelum ni cuti 1 mggu berjalan sakan ke pahang,ke terengganu ke nilai dan ke melaka,hehehhee sebelum bergelar seorang isteri ni nak jugak berehat dan bermanja2 dengan keluarga tercinta, nati kalau dah kawin xtaulah dapat ikot family bercuti lg atau x sob..sob :(.....jadi masa cuti saya malas nak usung lappy saya,sebenanya xde masa pon nak belek2,saya lebih tumpukan percutian saya bersama family tercinta...gambar ada tp xyah la letak ek...

Oklah berbalik kepada tajuk diatas,semua b2b bile berkahwin mesti nak bilik idaman kan..kan..begitu juga dengan saya.sebenanya bilik saya ni kecik jer xbesar mana pon.saya ingat nak beli cat tp xtau nak wane ape...en.tunang cadangkan wane putih,sebab bole nampak ruang bilik besar...mgkin bole diguna pakai idea en.tunang..sebab warna putih ni banyak design yang bole masuk kot...

kat sini ada saya tepek kan beberapa design bilik yang sesuai tok bilik saya yang kecik itu, hahahahaa maaf yer tetuan/pepuan saya tepek kan gambar 2 ni kat sini... mgkin sedikit sebanyak akan saya ikut idea kalian2 semua...sebabnya saya sangat jatuh cinta akan design2 bilik anda...orang kate lagi simple lagi lawa...betol ker?? jom layan design2 bilik itu










amik dari  SINI

cantik kan...ok bilik saya kecik macam gambar no 2...sekarang ni tengah cari ilham warna bilik ape yang sesuai...saya da beli cadar warna putih nati saya buat 1 entri tentang cadar,bantal yang da dibeli tu yer.. sekarang masa dah time nak balik umah...b2b bole x tolong bagi idea warna ape yang ok dgn keadaan bilik yang kecik dan bole menampak kan ruang menjadi besa..

5 comments:

norfadillah said...

warna-warna yang soft !

thema coour apa ?? maybe leh cari warna yang sama tapi yang gt2 soft !

kalau soft green pun oke gak !

picairin said...

gambar bilik ke 2 dgn 4 cantek..=)

sitinazirah86 said...

norfadillah :theme kaler purple mggis+pink


picairin : kan kite pon suke

dhiera said...

kite sukakan nombor 2~

sitinazirah86 said...

dhiera : ira pon,mgkin idea tok hias bilik ikot idea no2 kan..tp nak ubah skit2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...