My Blog List

Tuesday, 13 December 2011

Checklist hantaran

Assalammualaikum,

bagi kawan2 yang bekerja di negeri selangor,dan baru mula bekerja pada harini..selamat berkerja ye,best x cuti 3 hari hehehe,rase lemau je nak keje arinikan,...saya nak update barang2 hantaran lah untuk saya dan en.tunang yang da beli dan belom,kali ni kami xmo banyak2,masa tunang aritu da banyak 7 berbalas 9,tp kawin ni amik keputusan just 5 berbalas 7 barang2 yang penting dan bole digunakan,selepas kahwin nati..tiada penambahan hantaran,tp xtau la kalau2 last2 minit ada nak tambah...


BARANG-BARANG HANTARAN :-
for him :-

  • baju + seluar - - DONE
  • minyak wangi 
  • wallet + tali pinggang - DONE
  • jam - DONE
  • kasut
  • buah
  • kuih tart -SPONSOR


for her :-

  • telekung - DONE
  • minyak wangi
  • hanbeg + kasut
  • camera digital - DONE
  • alat solek - DONE


ok ni sahaja barang2 hantaran kami,tp kalau ada tambahan akan diupdate kemudian.





6 comments:

cik.mila said...

hai dear..bila ur wed? thanks ya exchange link..suda folo awk :)

::Aja:: said...

hai...sy pon decide 5 brg je for both sides..yg selebihnya terpulang le nak jadikan ape.mknn ke.munge ke..hehe,saya baru follow awk ni..:)

sitinazirah86 said...

cik mila : wedding I/ALLAH bulan 4..thank ye follow kt


aja : tu la senang kan hantaran skit2 ni,hehhe thanks follow kite

Cik Nasha said...

waahh..
banyak done dh tu..
saya satu pn belum.. wuaa.. :)

izaFiza said...

alamak.iza pnya byk lg xsettle.adoi..

sitinazirah86 said...

cik nasha : setakat ni itu je yg done,skrg ni tgh fikir nak cari handbag xtau yg mana 1 elok,bajet kite bwh rm300 jer..tp nak handbag yg 2 in 1 yang bole galas dan jdkan slimbag...cik nasha ada idea x..


iza : hehe xpe slow,iza wedding bulan berapa yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...