My Blog List

Monday, 12 December 2011

do it yourself -gift vip #1

Assalammualaikum,

Akhirnya,gift untuk vip terbuat jugak...tp xabis sakit pinggang wooww,duduk lama2,macam orang tua kan,nasib adik2 sepupuku datang,diaorg lah bnyak tolong..gift ni tok isi coklat,


ni adik2 sedara yang banyak bantu,psst!! lepas ni banyak lagi nak tolong k
saya beli kat pasaraya hero di ampang kotak2 ni

nampak tu baru separuh siap


saya yang buat nanti,coklat2 tu...selain dari gift ni ada lagi,seperti mini jar,dan mug.mini jar da beli lama di ikea,ahahahaa klu xsilap selepas tunang jer mama n ayah terus beli sikit demi sikit,mini jar da abis dibeli,kotak untuk diisi coklat pon da abis dibeli,..lepas ni fikir macamne nak hias mini jar hhuuhuu,perlu kan idea..

mini jar dibeli di ikea


mini jar ni juga untuk tetamu2 yang hadir,cume untuk kanak2 serta mug yang masih belom beli.xpe itu next entri...

harga barang2 :
1- kotak (2 space) RM 6.00 diskaun jadi RM2.99 kalau xsilap adoii lupe r.sorii...dalam nya ada 10keping,time tu saya beli tgh ada promotion.saya beli 300
2- mini jar saya beli 1500, di ikea RM7.00 ada 4 pcs







2 comments:

Cik Nasha said...

eh..
sama la kite.. saya pn beli mini jar ni jugak utk tetamu2.. hehehe..

sitinazirah86 said...

hehheee yeke..senang kan,cume lepas ni nak hias pulak,awk beli dimana mini jar tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...