My Blog List

Wednesday, 7 December 2011

120 HARI LAGI.....

Assalammualaikum,

Pejam,celik,pejam celik da 120 hari lagi subahanALLAh,mcm xpercaya la saya nak jadi isteri orang...betol ke ni??1 happa pon xbuat lg..setakat booking photografer n pakej mak andam itu jelah,psst!! nati kite update pasal pakej,dimana saya amik butik perkahwinan yer...skrg ni nak cakap ttg 120 hari...ffuhh mcm xcaya jer,saya tgk b2b dari 6bulan,lg 1 taun da prepare itu ini...tp saya ape pon tidak,tp xpe lepas ni saya akan continue kerja2 D.I.Y saya yang tertinggal,NAZIRAH  u can do it....


120 hari sekarang macam xde ape2 jer,klu masa tu bole berputar kan bagus.en.tunang u da bersedia dari segalanya x?
oklah sampai sini jer...

5 comments:

dhiera said...

wahhh...dah tak lama lagi ni~

dear, kita stop VCO sebab xbg kesan sgt kat muka pun. mcm worst sikit ada la. tp setiap hari mesti nak membuang pagi2 tu. lagipun, kita nak try makan himalaya neem. dan rasanya neem ni lagi baik kesan ye pada saya~

Cik Nasha said...

nazirah,
hahahha..dia boleh pulak nk counting2 hari.. cuak je rasa kan.. kalau kira ikut hari mcm x lama dah.. kalau ckp 4 bulan rasa mcm lama je lg.. tu bg sayalah.. ;)

apa2 pun best of luck keh.. kongsi banyak2 kt sini.. nnt saya baca.. :)

sitinazirah86 said...

dhiera : hehehee tu la dah xlama da,tp mcm xde ape2,oowhh tu la iera pon penah dgr ttg himalaya neem tu bagus

nisha :hehehee,tu la kat opis ni xde keje nak buat,klu bwk brg2 gift tu karang staff2 sini dok tgk xbest lak.tq ek,i/allah

Madly Mad said...

dah nak dekat. good luck for all the preps k dear!
Salam b2b 2012. b2b dari Pahang.
salam perkenalan dari kejauhan.
oh, ive linked u...hope x ksah.
selamat berkongsi tips menarik!


truly,
Syakilla

sitinazirah86 said...

madly mad :salam,dan salam perkenalan juga, tu lah nak dkt da,heheh tq ek,kt pon da link awk.pahang katne yer?sy kampung di pahang kuantan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...