My Blog List

Monday, 19 December 2011

kasut nikah


Assalammualaikum,


Selamat ptg,nak bercite agak panjang..jangan muntah tau atau perli hehehe,Hari sabtu 17.12.2011 baru2 ni,saya n en.tunang pergi ke times square,tujuan kesana sebenarnya nak mencari handbeg,dan kasut nikah,alih2 en.tunang ajak g tgk wayang,ingat nak tgk cite songlap,tp bf adik sepupu kate xbest,ktorg amik ombak rindu...hahhahhaa saya tau ok saya orang yang lambat tgk cite ni,sblm ni nak tgk asik full jer...walaupun pergi jauh di alamanda semata2 nak tgk ombak rindu ramai kemain lg,tp akhirnyaa tercapai juga nak tgk ombak rindu,tgk di times square...ada kesah pulak tu...tgh2 layan dok tgk ombak rindu,feling2 nagis2 tetiba teperanjat OK...gambar akk sepupu saya ada,diaorang ni mmg rapat gan saya,nak tgk haaa ni,kalau yang perasan la,masa gambar ni kuar...(bukan nak menunjuk ok,xde niat pon).
femes la akk sepupu hakku,

Ok da,karang org cakap saya lebih2 lak,gambar xseberapa riuh sekampung....ok kua dari panggung jer,terus ingat tujuan utama datang times square..trus la mencari handbeg,tp saya hold dulu handbeg yang di carlo rino,sbb terpikir dalam kepala otak nak tgk charles & keith,lupe pulak nama b2b yang mintak pendapat tentang handbeg di b2b facebook,kebanyakkan b2b semua memberi pendapat charles & keith sangat ok,berpatutan,walaupon handbeg saya disponsor tapi saya harus mencari harga yang berpatutan,sebabnya duit yang lebih tu bole beli benda lain btol x?hahhhaha....saya ni suke handbeg 2 in1 (tali panjang dan tali pendek) dan cerewet sgt ttg hangbeg,walaupon handbeg tu murah,lagi2 b2b yang bajet mcm saya ni harus bajet dgn betul2...tp di time square butik charles & keith xde,cakap gan en.tunang kendianlah cari handbeg tu,sebab kene g klcc,butik tu ada disana.

Kemudian trus pegi mencari kasut nikah,ala kasut ni pon xde la mahal sangat,sbb lepas nikah rasenya dah xpakai kot,buat koleksi kasut la dirumah.harga kasut ni rm49.90 hehhheee janji sesuai dan cantik dimata en.tunang dan saya...jom tgk gambar2 kasut nikah..cite panjang2 kang jenuh pulak nak baca,kalau baca xpe,tetiba2 muntah hijou..ahhaahha :P



butang yang dekat kasut tu dah tersedia ada

pandangan sisi

pandangan belakang

abaikan wayar2 belakang tu



9 comments:

dhiera said...

kite suka kasut macam ni. cantik~ simple tapi stunning!

sitinazirah86 said...

heheheee...trima ksih :)

Cik Nasha said...

cantikla! :)

cik.mila said...

eh cantik la..suke2! xpadan dgn harga..:)

sitinazirah86 said...

cik nasha : hehhehehhe trima kaseh cik nasha....


cik mila : tula,tu yang beli trus.hehehhee :)

onnie sepet said...

betoi lawa la kakcik,,,,,,

sitinazirah86 said...

onnie : ahahahaaa...kan..kan..xpadan gan harga,hehehe akhirnya beli jugak.

Liea said...

yang... you blogging about your wedding! bagusnya! do it in details dear... sharing is caring! awat tak guna camera Ika?

sitinazirah86 said...

kakliea : hhehhe sharing is caring :P,xla gune la susah nak bwk kemana2,aleh2 kamera fon jugak pakai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...