My Blog List

Tuesday, 20 December 2011

Butik kahwin

Assalammualaikum,

selamat tengahari semua,nak mula kan cite tentang butik perkahwinan ingat lagi ENTRI ini,seperti yang saya janji kan dimana saya amik pakej perkahwinan dan makandam.Butik ni terletak di petaling jaya,saya tertarik dengan butik ni,dari mekup hingga la baju2 nya..saya ni jenis xkreatif,xpandai nak buat2 itu dan ini,just benda2 kecik2 tu bolelah.

Yang membuat saya tertarik dgn butik ni,dari my bff punya friend wedding...my bff bg cadangan soh add friend dia di facebook,dan tgk wedding album nya..dari situ buat saya mcm terpukau akan mekup,aksesori malah baju2 nya...saya tny dari A-Z trus dia rekemen kan saya g butik tu...sebelum ni pon saya penah servey butik2 di kawasan rumah,kajang dan area opis saya tp semua x memikat.sebelum ke butik tu,puas la servey sana,sini,servey harga,servey mekup,baju dan macam2 lagi...

Sebenanya sebelum pegi butik ni lagi saya dok servey kat facebook,siapa yang mekup bagus,update ttg baju mereka,aksesori mereka...actually semua jurumekup disana amat memuas kan hati saya..semua pelanggan butik tersebut bagi komen di facebook yang membuat saya terpegun,(mengada hahaha..)awal bulan 3 aritu saya amik keputusan dan en.tunang pon suke dgn mekup serta baju2 disana,kami bayar deposit untuk booking tarikh dan juru mekup yang saya sangat2 suke itu,time booking tu da fitting skali,harap2 fitting kali kedua ni xnaik badan...kalau naik ffuuhh sila pakai koset yer ahhahaa...psstt! smpai skrg saya still update dgn pihak butik itu,malah kalau ada masa free pergi ke butik tu,tok update segalanya,cerewet kan...yelah kawin skali je kot,dan lagi2 kite nak kelihatan cantik dihari istimewa...
ni ada beberapa gambar sila la tgk ye,bg saya mekup2 nya semua cantik...





kak sarah ira pinjam gamba


*alfinaz dan kepada tuan punya gambar maaf saya amik gambar ni*(sebagai rujukan)...



7 comments:

kaklong said...

hai cik siti, ni kak long...selamat bkenalan...

nice picture la mak andam nyer makeup pun superb! :) terbaik....

ye darling, kak long duk ampang indah..nnt mai ye majlis kak long..

kita exchange link ye darling! :)

sitinazirah86 said...

hai kaklong,owh ampang indah la dkat la sgt,tu yang trus booking situ...i/allah nati kt nk kad ek...hehehe wedding kaklong bulan 3 yer...siti da follow kaklong

Cik Nasha said...

ira,
nice la mekap tuh... nmpk berseri je.. siyus..

dhiera said...

@ ira : kita suka la mekap dia. cantik!

sitinazirah86 said...

cik nasha :nice kan mekup dia,tu yang buat ira terpukau


dhiera :kan dhiera tu yang ira amik,jgn time ira nati jd lain udah...sbb ira tgk semua xb2b yg amik pakej ni,puji butik tu..

shafika fieka said...

makeup nie mmf supebb la..natural sgt..

sitinazirah86 said...

pika :iyeke..hehehe awk tgk la kat facebook ataupon di blognya..search alfinaz,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...