My Blog List

Thursday, 5 January 2012

cadar perantin

Assalammualaikum,

kepada b2b tercinta sekalian macam mana persiapan anda??hari dan waktu semakin dekat ni, da siap ker?hhheheeh kalau da siap ok alhamdulillah hanya tunggu masa nak diijab kabulkan sahaja kan.

Oklah,nak baya hutang aritu nak cite pasal cadar kawin kan,sebenanya cadar kawin ni dah lama saya beli,dari tahun lepas lagi belinya di sogo time tu ada SALE,di ruang legar sogo ada jualan pelbagai cadar dari yang kenal jenama dan xkenal jenama,macam2 ado...

Pilih punya pilih cadar2 tu amik lah yang ini


cadar akemi dan warne merah tu sarung bantal untuk second bantal

Sebenanya dari awal lagi rancang nak cadar yang bole diguna pakai selepas kawin,so dengan harga yang berpatutan dan cadar yang diminati dari sebelum tunang lagi,terus amik,kalau ikutkan mama nak yang cadar kain licin,mcm orang dolu2 tp skrg xramai yang pakai dah...pastu dia nak supaya bilik saya nati digantung kain dan letak rama2 lah,bunga lah bagai...tp cadangan mama ditolak dgn baik oleh saya...setelah saya tunjuk gamba2 bilik pengantin yang zaman sekarang,simple..trus dia kate ok,cantik...dgn perasaan yang bangga trus cakap tgk lah anak sapa....hehhhehe :P

ok nampak sarung bantal merah tu


tumpukan perhatian anda di 2 sarung bantal merah

sarung bantal merah tu saya dapat hadiah cabutan bertuah di karnival pengantin di stadium shah alam kalau xsilap saya lah..lupe dah bnyak sangat tempat saya pegi ke pameran dan karnival pengantin ni untuk tahun lepas...masuk2 je pintu belek2 kad2 kawin yang ada disitu tetiba nama saya dipanggil oleh pihak pengajur... saya gan en.tunang berpandangan antara satu sama lain,macam xcaya sebab baru jer isi form untuk cabutan bertuah nama da dipanggil...sugguh bertuah skali...ahahhaa sebenanya bantal kecik 4 segi pon dapat. walaupun dapat bantal kecik dan sarung bantal tp bersyukur...bole letak skali atas katil nati huhuu kebetulan sama pulak warna dgn bunga cadar tu...


harga bole tgk kat gambar itu...beli cadar ni dapat free lagi 4 bantal,sebenanya dapat 2 jer,tp kan kene pandai la,sebelum baya cadar ni promoter tu da bg free 2 bantal,ktorg bodek2 akhirnya dapat juga 2 lagi bantal.

7 comments:

Cik Nasha said...

ala..bestnya dh beli cadar.. murah lak after sale ekhh..

sitinazirah86 said...

a'ah murah,nasha dah beli ke?wedding bile ek?

dhiera said...

simpan taw cadar ni. rasmi bile kawen nt. hehehe

sitinazirah86 said...

dhiera : hheheheeehe tu la tggl berapa bulan je lg ni,

ms.iu said...

wahh sama mcm cadar masa bertunang sy..heheh tapi saya beli kat jusco..warna kuning..huhu kain die pun best tido..huhuu...

agreed! saya pun tak suka kain licin/satin tu..cotton lg bes..and tahan lebih lama ;)

cik.mila said...

mila pun beli kat sogo..hrga pun lbih kurg :)

Liea said...

wah cantik! pandai pun beli time sale! good job dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...