My Blog List

Thursday, 26 January 2012

bunga manggar

Assalammualaikum,

jom layan gambar jelah tentang bunga manggar ni,WAJIB ada dimajlis saya nati..






**sumber dari pakcik google**


11 comments:

Asfiza said...

as suka bunga manggar gula2 tu....

sitinazirah86 said...

tu la ira ingt nak buat yg gula2 tu,tp confirm xsempat bersanding abis

ada mokhtar said...

sukanye yang pink bulu2 tu.. hehehe

Cik Nasha said...

ira pilih yg mana??
kite suke bulu2 tu lahh.
ouh..memang berbulu aje org tgk.. hiksss.. cantik!

sitinazirah86 said...

ada : tu lah kan cantik..

nasha : ira mcm nak buat yg gula2 tu tp t xbesanding lg da abis an...hhehehe bebulu tu mmg cantik kan..

dhiera said...

bunga manggar gula tu terbaek~

sitinazirah86 said...

dhiera : kan ira suke sangat,i/allah ira akan buat tp stanby jugak bunga manggar biasa2..takut xsempt sanding nati budak2,mak budak dah amik

choclairissa @ intan marliana said...

awak..saye pun suke bunga manggar gule2 tu jgak..

ni dulu saye ade share tips2 utk bunga manggar..harap membantu :)

http://choclairissa.blogspot.com/2011/03/my-bunga-manggar-and-signage.html

mrs irmidrza to be said...

macam2 jenis bungga manggar ni kan..hehe..=) kat kl yang simple dan jarang giler lebey kurang rm80 satu batang...betapa tak logik betul..huhu

nway salam kenal dear..miza b2b singgah sini dear...jom tukar link..folo u dear...folo miza balik ya..=)

http://lildrwalimah.blogspot.com/

sitinazirah86 said...

hai miza ira da follow kamu,yekew mahalnya...

artzleen said...

my mom and autie suggested untuk buat bunga manggar gula-gula tu, at least x membazir sbb boleh di mkan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...