My Blog List

Monday, 13 February 2012

kad kawin cantik

Assalammualaikum,

ira nak bgtau b2b ni,ari jumaat lepas balik jer keje ada 1 kad jemputan untuk mama,cantik sangat...mungkin pengantin tu buat sendiri,gunekan kertas A4 berwarna purple,doily paper xtau la saiz aper dan reben sangat cantik nampk mewah dan kos nya mungkin rendah tp xtau la,kos nya rendah ke x..sebab ira ni bukan nya kreatif sgt pon..tp ia amat menarik minat ira jom layan gambar2 kat bawah nie..

muka depan

dalaman

belakang ada peta

4 comments:

cik gold said...

nice la...mmng kreatif dan rajin...tingin lak cik gold nak wat sama.hehe

sitinazirah86 said...

cik gold : tu la cantik kan,buat la cik gold ira ni xkreatif,tgn keras jer hehehee...

ira said...

nice...:) rajinnye n kreatif btl la dia tu..hehe

sitinazirah86 said...

ira :kan,mmmg cantik...t time weding dia ira nk tgk lah,mesti pelamin dia d.i.y

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...