My Blog List

Sunday, 20 November 2011

Official Photografer

Assalammualaikum,


Alhamdulillah OP hakku da booking dan dah bayar half deposit tok booking tarikh.Sebenarnya susah sgt nak cari OP ni untuk memuaskan hati dan nak yang terbaik untuk hari bersejarah kite... yelah klu tersalah pilih nati langsung agak menyesal,sblm haku memilih beliau puas dok tgk sana sini blog,fb dan tny kawan2 tentang OP.

Yang paling penting bile telefon 1 OP ni dia tny dulu buat dimana,majlis awk besar ker bile tarikh nya??hakku pon ckp la dirumah sahaja,dan bla..bla..bla.Terus dia cakap maaf ye da penuh tarikh tu,perhh bengang gile hakku...


Atlast tgk gambar2 tunang,junior sekolah hakku,di fb sgt menarik,cantikk trus tny dia dimana ambik OP tu...then trus hakku buat temujanji dgn OP tu..Alhamdulillah rezeki aku dgn OP ini thanks abg usman.pakej2 abg usman mmg klas,dan hasil beliau amat menarik hati dan en.tunang...jom kite layan hasil2 yang abg usman telah amik

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*











menarik bukann...kalau nak tgk website beliau klik sini di facebook dan sini website nya...dan bole la tgk pakej2 nya, disitu..oklah sampai disini sahaja..t kite update lain k.










7 comments:

fazlien said...

hi dear..cantik gmbr tepi sungai 2.air die nmpk bergelore.ckit.hehe..pndi u pilih op..btw,salam perkenalan..jom exchange link..i da follow u..=D

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

Asfiza said...

usmann ni memang cantik2 gambar dia...

salam perkenalan B2B dari selangor.. :)
dah follow kamu...

http://asfizashary.blogspot.com

sitinazirah86 said...

fazlien : haii,salam perkenalan jugak..kt da follow awk..gambar abg usman rata2 semua kate cantik..

asfiza : salam,as awk amik jugak ke pakej gan dia?
tq ye as kt da follow awk.

dhiera said...

gambar dia memang cantik la. tapi saya lagi suka kan kalau tak edit terlalu banyak kot~ wink wink. tak sabar nak tengok gamba kamu nt!

sitinazirah86 said...

dhiera :hhhee insyallah,hope semua bejalan dgn lancar kan..

Epa Zarifa said...

cantik...xsabar nak tunggu tgk pic :)

semoga majlis run smoothly mcm air

sitinazirah86 said...

thanks epa kt pon sama,harap2 majlis kt nati bejalan dgn lancar kan..hope awak pon sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...