My Blog List

Wednesday, 16 November 2011

gambar masa tunang 15.1.2011

Assalammualaikum,


gambar da basi pon,tp xpelah tunjuk kan jelah hehhee,yelah baru ada blog sblm ni upload dan update di fb jer,tp memandangkan fb dah di block kan di opis maka tercipta lah blog ini, mari kite tgk separuh dari  gambar2 tunang hakku 9 BERBALAS 7

tema :

BIRU dari pihak PEREMPUAN
PINK dari pihak LELAKI





CINCIN TUNANG

CINCIN MERISIK


  




ADIK2 SEDARA YANG BNYAK MEMBANTU


MY BFF,ME N EN.TUNANG THANKS U ALL
Oklah itu je gambar2 tunang nya,nati letak bnyk2 over pulak hehhee :)
lepas ni tggu nak diijab kabulkan harap2 semua berjalan dgn lancar AMIN..




4 comments:

dhiera said...

bila nikah ye dear?

sitinazirah86 said...

insyaallah taun depn bulan 4 klu tiada halangan awak?

ira said...

tahniah dear...:)

sitinazirah86 said...

time kaseh...hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...